MOEDER en DOCHTER ondernemen samen en gaan voor kansen in plaats voor beperkingen!

Aysel ken ik nog uit de tijd dat ik als intermediair diversiteit werkte bij MEE. Zij is – samen met haar dochter Merve – sinds twee jaar de trotse ondernemer van hun zaak MerveMode aan de Edisonstraat.

Het is begonnen met een droom. “Al jaren liep ik met mijn droom maar durfde de juiste stappen niet te zetten. Gelukkig heb ik de training “ondernemen zit in je zelf” gevolgd en die gaf mij de moed om verder te gaan met mijn droom”. Ze zijn nu twee jaar verder. Ondernemen is hard werken. Je bent er dag en nacht mee bezig. Je wilt je klanten tevreden houden, de bestellingen op tijd geleverd hebben, de administratie moet kloppen en alles op tijd betaald hebben. Daarnaast wil je ook nog winst maken.

Aysel zegt dat je vertrouwen in jezelf moet blijven houden. Ben niet bang om als startende ondernemer hulp te vragen. Zorg dat je een #netwerk om je heen hebt en ben niet bang om fouten te maken”. Aysel en Merve vervullen een bijzonder rol als model voor vele migrantenvrouwen en meisjes. Zij durven achter hun droom aan te gaan en gaan uit van kansen in plaats van beperkingen.

Het gaat jullie goed Aysel en Merve met jullie ondernemerschap het is jullie van harte gegund.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.